Blog

Aantrekkelijk zijn

dating via geuren?Aantrekkingskracht tussen twee personen is rationeel niet te verklaren. Aantrekkingskracht is vooral een chemisch proces met als gevolg: verliefdheid. Maar wat maakt iemand aantrekkelijk? Velen denken dat aantrekkelijkheid alleen om het uiterlijk gaat, maar niet alleen het uiterlijk wordt bedoeld met aantrekkelijk zijn. 

Aantrekkelijkheid wordt bepaald door het gehele plaatje. Eigenlijk je gehele voorkomen: denk hierbij aan een bepaalde manier van praten, lopen, kijken en lachen. Het zijn de aantrekkelijke (unieke) persoonlijke eigenschappen die ons onweerstaanbaar maken. Aantrekkelijk zijn gaat dus om het samenspel van een heleboel factoren die geen perfect uiterlijk verlangen, maar die alles te maken hebben met uitstraling. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden en schoonheidsidealen, maar laat je zelfverzekerdheid hier niet onder lijden. Juist de personen die goed in hun vel zitten en die op een natuurlijke, eigen manier in het leven staan worden als zeer aantrekkelijk beschouwd.

Mensen die zo zeker zijn van wie ze zijn en wat ze willen, hebben het niet nodig om op te scheppen of indruk te maken. Een kenmerk van aantrekkelijke mensen is dat ze zelfvertrouwen hebben dat ze over kunnen dragen op andere mensen. Ze stralen rust en zekerheid uit, dit zorgt ervoor dat de man of vrouw die versierd wordt zich zeer op zijn gemak voelt.

Aantrekkelijke mensen hopen niet op erkenning van anderen. Ze zijn niet bezig met de vrouw of man van hun leven, ze leven allereerst hun eigen leven. Ze komen die hele leuke man of vrouw vroeg of laat heus wel tegen. Dit zorgt ervoor dat ze geen onnodige druk leggen op zichzelf en mogelijke partners. Het maakt je interessant, inspirerend en vaak zelfs fascinerend voor andere mensen.

Dus wanneer ben je nou aantrekkelijk? Op het moment dat je jouw eigen instincten, verlangens en emoties in volle puurheid aan anderen laat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *