Categorie archief: Dating Advies

In deze categorie leest u alle blogartikelen die gaan over dating advies en dating tips.

Appeltjes en echte liefde – veiligheid en online dating

Wat appeltjes en dating met elkaar te maken hebben? Vrij simpel. Zie een datingsite als een grote mand vol appels. Grote appels, kleine appels, sappige appels, zure appels, zoete appels, mooie appels en appels met een grappig vormpje of steeltje. Kortom; keuze te over. Maar soms kom je er na een hapje achter dat die ogenschijnlijk perfecte appel toch niet zo perfect is.

Lees verder

Geen leuke Job, geen date?

Heel wat singles selecteren de voorgestelde profielen op een job, een hobby, matchpunten, etc. Je blind staren op een beroep vindt onze PARSHIPcoach Mieke Mievis geen goed plan. Zegt een job we je bent? Ja en nee. Een job kan een indicatie zijn, zeker wanneer iemand die job al lang heeft en die ook als zijn droomjob beschouwt. Maar opgelet met te snel te oordelen. Er zijn immers heel wat mensen die een job gewoon uitvoeren, zonder dat dit echt hun passie is. Die passies steken ze in hun hobby. Sommige mensen kiezen ook net voor een vaste job om tijd in hun hoofd te kunnen laten voor datgene wat hen echt boeit. Een boekhouder die aan valschermspringen doet, een IT ’er die in het weekend met de helikopter vliegt. en….. was er niet zo een man die in de Colfruyt werkte die plots stand-up Comedian was?

Vergeet niet dat er evengoed heel erg creatieve mensen bestaan die wanneer ze thuis komen gewoon in de zetel ploffen en saai naar tv kijken. Focus je liever op de persoonskenmerken en de matching met jou.

Online daten: Draag zorg voor je profiel.

Hoe belangrijk is je profiel? Bij online daten is je profiel je reclamebord. Al is het profiel bij PARSHIP voor een groot deel samengesteld uit de restultaten van een persoonlijkheidstest, is er nog voldoende ruimte over om zelf het één en het andere over jezelf te vertellen. Het zijn immers deze zaken die het verschil kunnen maken en om de extra aandacht van je potentiële partner te kunnen winnen. Neem voldoende tijd om het in te vullen en zoek naar die mooie unieke kleine dingen van jezelf. Iedereen vindt eerlijkheid belangrijk. Maar niet iedereen schrijft dat hij/zij het best belangrijk vindt om bijvoorbeeld met muziek wakker te worden, om elke dag vers brood te halen, om elke avond bij het thuiskomen eerst ‘thuiskleren’ aan te doen.