Blog

Hoe weet je of het serieus is tussen jou en jouw date?

Nieuwe relatieLangzaam beginnen de vlinders te komen, jullie leren elkaar steeds beter kennen en brengen veel tijd door met elkaar. Zowel jij als jouw date zijn op oprecht en hebben een serieuze instelling. Alles lijkt perfect en dit zou wel eens de ware kunnen zijn. Maar wanneer veranderd hetgeen dat jullie hebben in een echte serieuze relatie? Er zijn een aantal signalen waaruit blijkt dat jullie relatie serieus wordt.

Betrokkenheid
Jullie vertonen in grote mate toewijding aan elkaar. Er is veel sprake van affectie en betrokkenheid. Jullie kennen elkaars schema, onthouden kleine dingen van elkaar en jullie durven persoonlijke problemen en geheime met elkaar te delen.

Jullie kennen elkaars nabije omgeving
Wanneer jouw date jou voorstelt aan zijn of haar vrienden of familie betekent dit in de meeste gevallen dat jouw lief het serieus meent met je. Dit wil namelijk zeggen dat hij/zij het geen probleem vindt om met jou gezien te worden. Beter nog, iedereen mag weten dat jullie bij elkaar horen!

Jullie daten vanzelfsprekend niet meer met anderen
Wanneer ben je “exclusief” en kan je spreken van een relatie? Het moment komt waarschijnlijk vanzelf: je datet niet meer met anderen, je gaat veel met elkaar om en iedereen in jouw omgeving weet van zijn of haar bestaan af. Als je merkt dat het goed zit van beide kanten, dan is het tijd om duidelijkheid te creëren en het onderwerp aan te snijden.

Jullie voelen je op je gemak bij elkaar en kunnen gerust een avondje samen niets-doen
Jullie twijfelen niet meer over wat je wel en niet tegen elkaar kunt zeggen. Ook als je er een keertje niet op en top uit ziet, geeft dat niets. Er heerst ook geen constante druk meer om de hele tijd “iets leuks” te doen met elkaar, want gewoon bij elkaar zijn is al leuk genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *