Blog

Online daten, iedereen doet het!

online datingOok datingsites hebben zich geprofileerd in de internetwereld en hebben een grote verandering gebracht in de manier waarop singles hun liefde vinden. De moderne variant van op café gaan om mensen te ontmoeten blijkt online daten. Dit is niets om u voor te schamen dus.

Uit een onderzoek onder 1311 van onze leden is gebleken dat het merendeel (33%) er openlijk voor uitkomt dat zij online daten. Slechts 16 procent van deze leden brengt het actief zijn op een online datingsite pas ter sprake wanneer zij ook daadwerkelijk iemand gevonden hebben via een online dating kanaal. Onder hen heerst de angst dat omstanders vinden dat datingsites voor singles met een probleem zijn en er de spot mee drijven.

Maar waarom deze gedachte? Wist u al dat 82% van de online-daters ook daadwerkelijk op date gaat, terwijl dit percentage bij de offline-daters maar op 49% ligt. Daarbij heeft online dating niet alleen de manier waarop singles hun ware liefde vinden veranderd, maar ook de fundamentele manier van “het daten”. Wilt u meer weten over de voordelen van online daten? Lees hier meer over in het PARSHIP-magazine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *