Welkom op het PARSHIP Blog

Dit is het blog van online datingsite PARSHIP. Wat mag u verwachten? Op dit blog plaatsten we op regelmatige basis datingtips en -advies, resultaten van interessante onderzoeken en opvallende feiten over online dating. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar uw ervaringen. We nodigen u graag uit om uw tips, verhalen of belevenissen met ons te delen.

Waarom moet u voor online dating bij PARSHIP zijn?

PARSHIP is een online datingsite voor singles die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. Wij onderscheiden ons van andere datingsites door een matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel is de basis waarmee we op anonieme wijze mensen aan elkaar voorstellen. Het PARSHIP-principe vergelijkt 30 persoonskenmerken die relevant zijn voor langdurige en harmonieuze relaties. Vandaar ook dat de succesratio bij PARSHIP hoger ligt dan bij andere sites.

Veiligheid, discretie en anonimiteitworden bij PARSHIP hoog in het vaandel gedragen. Uw gegevens worden streng beveiligd, Profielen worden handmatig gecontroleerd.

Bij PARSHIP vindt u voornamelijk singles tussen 30-60 jaar die zoeken naar een serieuze relatie. 76% van de singles is hoger opgeleid. Wij zijn trots op een goede Man-vrouw verhouding in de database. 51% -49%. Ook holebi’s vinden bij PARSHIP hun gading. Voor wie op zoek is naar een partner van hetzelfde geslacht hebben we gayPARSHIP.

Meld u nu gratis aan en doe de PARSHIP-test!

Over PARSHIP

Sinds de lancering in Duitsland in 2001 heeft PARSHIP haar online diensten in veertien landen geïntroduceerd, waaronder in België in Oktober 2005. PARSHIP is onderdeel van de Duitse uitgeversgroep Holtzbrinck.

PARSHIP werkt actief samen met een bekende Singlecoach Mieke Mievis.

Meer lezen?

PARSHIP is gekend van TV: VIJF, VIER en Discovery Channel